• Fogamzásgátló váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 13 éven keresztül szedtem a Triregolt probléma mentesen. Kb 2 évvel ezelőtt kezdődtek a problémáim: alacsony vérnyomás elég magas pulzusszámmal (nyugalmi állapotban általában 104/65/128), és naponta többször heves szívdobogás. Én ezt betudtam a stresszes munkámnak, de a kardiológián azt mondták, hogy ezeket a tüneteket a fogamzásgátló okozza (lehetséges ez?), és a teljes elhagyást javasolták. Ekkor kezdtem el szedni egy gyógyszerész ajánlására a Diane35-öt. A tüneteim egy kissé enyhültek (bár azóta munkahelyet is váltottam, és a mostani sokkal nyugodtabb), de 7 hónap alatt 12 kilót híztam tőle, és azóta a menstruációm is nagyon gyenge, és maximum 2 napig tart. Mit javasol? Valóban teljesen abba kell hagynom a fogamzásgátló szedését? Ha nem, Ön szerint mire kellene váltanom? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! A hízásra hajlamos nőknek érdemes megpróbálnia a Volinát vagy a Yadine-t.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 09., 08:30; Megválaszolva: 2011. január 10., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: