• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Érdeklődnék, hogy szerdán fogom elkezdeni a 3. levél Volina tabletta szedését. Eddig semmi nem történt, rendesen szedtem, nem volt mellékhatás. De mégis azt szeretném megkérdezni, hogy ha megjött a megvonásos vérzésem (és még ma is van péntek óta) attól lehetek terhes? Védekezés nélkül voltunk együtt a párommal, de nem ment el belém.Félhetek a terhességtől? Vagy már a tabletta is hatott, és ha megjött az azt jelenti, hogy minden rendben, nem kell félnem a terhességtől? Mindig is féltem tőle, és mindig azt hiszem, hogy az vagyok, már 8 teszten vagyok túl szeptember óta mind negatív lett. Köszönöm válaszát! Minden jót és B.u.é.k !

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező! Ha az előírtak szerint szedi a tablettát, akkor a 7 napos szünetben is védve van, előtte is, utána is. Ha megjött a megvonásos vérzés, minden rendben van.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 27., 15:41; Megválaszolva: 2010. december 28., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: