• Tri Regol mellékhatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Most kezdtem el szedni a tablettát, már túl vagyok 15dbon. Eddig minden reggel rosszul voltam, néha hánytam, és óriási az étvágyam. Esténként szedtem, de mostanában ink reggel. Ez mellékhatás vagy egyszerűen nem jó a tabletta a szervezetem számára? Ha gyakori a bevétel eltolodása 1-2 óra,néha 11 óra akk már a köv. hónapban mennyire lesz hatásos? Házi orvos szerint mellékhatás. Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Igen, valóban lehet mellékhatás, ha a következő ciklusban is vannak panaszok, cseréljék le a Tri Regolt. A bevétel tologatása nagyon megzavarja a szervezetet, azonos időpontban vegye be, mert akár vérzészavar vagy nem kívánt terhesség is lehet a vége.Elvileg, ha 12 órán belül pötolja véd.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 26., 02:10; Megválaszolva: 2010. december 28., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: