• Elfelejtett tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Novynette tablettát szedek fél éve, és ennek a hónapnak a 3. tablettáját 5 órás késéssel vettem be. Elvileg a betegtájékoztató szerint nem lehetne bajom, de én aggódok, mert a családban nagyon komoly következményei lennének annak, ha teherbe esek (függetlenül attól, hogy megtartom-e). Szükség lesz-e kiegészítő védelemre, és ha igen, csak a következő 7 napban, vagy végig a ciklusban? Mert fent említett családi okok miatt tényleg csak 100%-os védelemmel érzem magam biztonságban...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Mivel 12 órán belül pótolta, nincs teendő. Semmilyen módszer sem 100%-os, a tabletta sem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 24., 23:54; Megválaszolva: 2010. december 27., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: