• Köztes vérzés gyógyszer mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 22 éves vagyok, 16 éves korom óta szedtem gyógyszert, Lindynette-t, de kb. 2 éve abba hagytam, mert köztes vérzéseim jelentkeztek. 1 év kellett hozzá, hogy teljesen helyre álljon a ciklusom. Azóta nem volt semmi problémám, bár félidőnél megmaradtak a 3-4 napig tartó köztes pecsételős vérzések, de ezt normálisnak véltem peteéréskor. Most újra elkezdtem szedni fogamzásgátlót, Qlaira-t, és a rendes menstruációm után 4 nappal el kezdtem újra pecsételősen vérezni. Ez már több mint 10 napja tart, nemsoká pedig újra megjövök, lehet ez a gyógyszertől? Köszönettel: Heni

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Heni! az újrakezdéstől számítva az első három hónapban nem számít kórosnak a fogamzásgátló melletti pecsételő vérzés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 23., 08:30; Megválaszolva: 2010. december 27., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: