• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen fogamzásgátlási módszert válasszak, ha a családomban fokozott a trombózis hajlam (édesanyámnak is, nagymamámnak is volt). Idén februárban orvosom ennek ellenére rábeszélt a hormonális fogamzásgátló tablettára elbagatelizálva annak veszélyeit. Két hete estem át egy nagyon súlyos trombózison. Tehát tablettát én soha többé nem szedek, de nem szeretnék hosszútávon sem óvszerrel, sem naptármódszerrel, sem hőmérőzéssel védekezni. Kérdésem, hogy ezeken kívül mit tudna ajánlani, Mint hosszútávú nem eseti védekezési módszert. Válaszát Köszönöm: Tisztelettel: Ágnes

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Ágnes! Ha már szült, méhen belüli fogamzásgátló eszközt is feltetethet, egyébként jó megoldás még a pesszárium, ha még nem szült.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 12., 09:46; Megválaszolva: 2010. december 14., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: