• Köztes vérzés gyógyszer mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Két és fél éve szedek Lyndinette-et, ezidáig minden rendben volt, eltekintve egy-két túlságosan rövid menstruációtól. Az utóbbi 2 hónapban is hasonló (problémának nem nevezném) tapasztalataim voltak, a menzesz pontos volt, de enyhe, 1-2 nap alatt lefolyt, míg máskor akár 4-5 napig is tart. Néhány napja, a levél 2/3-ánál furcsa barna folyást tapasztaltam, mely egyre erősebb lett, végül menstruáció jellegűvé vált. A probléma hol előtűnik, hol nem, bár csak néhány napja tart, mégis kellemetlen, hiszen nem tudom megjósolni, lefolyt-e már a dolog vagy sem. A kérdésem elsősorban az lenne, normális-e ez, bár több helyütt olvastam hasonlókat, és azt ösztrogénhiánnyal, valamint stresszel magyarázták (ez nálam is esélyes), illetve hogy a gyógyszer beszedése után a menstruáció ismét jelentkezni fog? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Egy nőgyógyászati vizsgálatra kellene elmennie, hogy a fertőzést és egy méhszájelváltozást kizárják. Néha egyébként előfordul fogamzásgátló mellett is a pecsételés, ha nem ismétlődik, akkor nincs teendő.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 01., 23:14; Megválaszolva: 2010. december 05., 21:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: