• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/ Úr! ' évig Belara fogamzásgátlót szedtem, de elég gyakran hüvelygombám volt, gondolom ettől. 1 hónapja felirt a nőgyógyász Dienille fogamzásgátlót, de ettöl az elején kb 2 hétig nem volt semmi bajom, de most 1 hét ugy telt el, h eleinte kevés , de kb 3 napja annyira vérzek tőle mintha menstruálnék. Ez engem nagyon zavar., Már a tisztasági betét se elég. Arra gondoltam visszatérek a Belarára, ugyis megmaradt egy egész 3 havi dobozom belöle. Vagy várjak még 2 honapot, hátha elmulik a vérzés töle? Igy nem tudok a párommal se együtt lenni rendesen, mert rossz h utána tocsogok. Ugy látszik azokat a fog. gátlok amiknek kis hormontartalma van, nem birja a szervezetem. Legelőször irták fel a yasminelle-t, attól ugyanez volt, véreztem, aztán kaptam a Belarát. Nem tudom mit csináljak!

        Dr. Csősz György válasza a fogamzásgátló témában

        ha zavarja térjen vissza a belarára nem kell a tablettákat váltogatni.De csak menses időben térhet át.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2010. november 29., 06:07; Megválaszolva: 2010. december 02., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: