• Cypromix más gyógyszerekkel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem rég írták fel nekem a Cypromix nevű gyógyszert szőrsödésre és azért, hogy beállítsák a ciklusomat a bőséges folyás miatt. Most szedem a második levéllel. Másfél hónapja folyamatosan kisebb vérzésem van. Lenne néhány kérdése, hogy más gógyszerekkel, hogyan lehet szedni. Motílium emésztésjavító és a Refluxon gyógyszer befolyásolja-e a Cypromix hormonkészítmény hatását? Be lehet-e őket venni egyszerre vagy kell 1-2 óra lülönbséget hagyni? Refluxom van. A Cypromixet, ha 1-3 óra eltolódással veszem be a megszokottól, az okozhat-e bármilyen problémát? Utolsó kérdésem az lenne, hogy még a Cypromix előtt felírtak nekem Augmentint és Algopirint, amiket még nem vettem be. Megfázáskor az Algoflexet szoktam használni. Ezeket az utóbb említett meghűlésre alaklmazott gyógyszereket lehet használni a Cypromix szedése alatt? Előre köszönöm a választ.

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Először a fogamzásgátló tablettát vegye be, majd két óra elteltével a refluxra szedendő gyógyszereket, az algopyrint és az augmentint nyugodtan beveheti, ha nincs gyógyszerérzékenysége.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010. november 28., 12:00; Megválaszolva: 2010. november 30., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: