• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! mostanában elég sok pattanás lett az arcomon, amin semmi krém nem használ. ezért arra gondoltam, hogy ismét fogamzásgátlót szedek. kisfiam most lesz 3 éves, januárban lesz 4 éve, hogy nem szedek semmit. akkor tri-quilart szedtem, viszont most kipróbálnék valami mást, mert ettől híztam. tudna nekem ajánlani valami más tablettát, ami segít a bőrproblémán, ill. kevés a hormon tartalma, ill, ami nem túl drága(3000-4000 Ft)? ajánlották a Cilest-et, és a diane 35-öt is. ezekről mi a véleménye? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Én a Volinát ajánlom, nagyon jók vele a tapasztalatok. A Cilest is korszerű, de a Dine 35-öt nem javaslom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 24., 13:22; Megválaszolva: 2010. november 25., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: