• Mennyi az esély a terhességre??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornö/Doktor ur! Érdeklödnék hogy mennyi esély van a teherbeesésre,ha esetlegesen késöbb vettem be a fogamzásgátlotabblettát?Laurinát szedek,már kb.1 éve?Van védettség ha késöbb veszek be 1 tablettát,vagy fenáll a terhesség lehetösége?Azt is kérdezném még ha abbahagyom a gyogyszer szedését mennyi idö után eshetek teherbe?Hamarosan ujabbgyereket szeretnénk. Mielöbbi válaszát elöre is köszönöm. Viktória

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Nem derül ki, hogy hanyadik szemről van szó, és mennyivel később vette be. Így nem tudok válaszolni. A tabletta abbahagyása után általában 1 hónapig még óvszeres védekezést javasolnak, az óvatosabbak 3 hónapig javasolják.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 23., 19:51; Megválaszolva: 2010. november 24., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: