• Volina fogamzásgátló menstruációs zavarokra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        18 éves vagyok, soha nem volt rendszeres a menstruációm, viszont erős folyásom van. Nőgyógyász azt tanácsolta, szedjek Volinát, az majd "megjavít", amúgy semmilyen rendellenességet nem állapított meg. Ahhoz, hogy hormonokat szedjek, nem kellett volna valamilyen vizsgálat? Őszintén szólva, nem szívesen szednék ilyen készítményeket, sok rosszat hallani róluk. Esetleg létezik más megoldás?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A Volina kiváló választás, szabálytalan ciklusát rendezni fogja. Ha a családban volt trombózishajlam, akkor kell ez irányba vizsgálat. Egyébként rutin nőgyógyászati vizsgálatot szoktak végezni, gondolom, ez megtörtént.A betegtájékoztatóban benne vannak azok az állapotok, amikor fokozott elővigyázatosság szükséges, ezt olvassa el.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 16., 19:19; Megválaszolva: 2010. november 19., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: