• Cerazette szoptatás után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dortornő/Doktor úr! 6,5 hete született meg kisebbik gyermekem, akit sajnos a nagyhoz hasonlóan nem igazán sikerül szoptatni (nagyon kevés és egyre apadó tejem van). A 6 hetes kontrollon orvosom a Cerazette nevű tablettát írta fel. Már akkor említettem neki a szoptatási problémámat, de természetesen amíg szoptatok addig ezt szedem. Kérdésem az lenne mennyire megbízható a tabletta a szoptatás nélkül, vagyis ha időközben teljesen elapad a tejem, akkor azonnal át kell térni másik tablettára vagy ez a tabletta is megbízható (3 havi adagot váltottam ki és nem szeretném ha ebből 2 havi a kukámat gazdagítaná, természetesen ha nem megbízható akkor az lesz a sorsa. Szinte biztos hogy 3 hónapot nem fogok tudni szoptatni, így ha megbízható is a tabletta 3 hónap után áttérnék a régi gyógyszeremre). Ciklusom még nem állt vissza és orvosom vizsgálat (uh) után azt mondta nem is várható mostanában. Több babát nem szeretnénk, vagyis fontos számomra a megfelelő védekezés. Válaszát és segítségét köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Elnézést kérünk a késői válaszért. A Cerazette akkor is megfelelő védelmet nyújt, ha közben elapadna a teje.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 14., 22:00; Megválaszolva: 2010. november 22., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: