• Fogamzásgátló tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A barátnőm az utóbbi hetekben eldöntötte, hogy fogamzásgátló tablettát akar szedni. Felkeresett egy nőgyógyászt, aki felírta neki, de állítása szerint nem tudta lent tartani és kihányta. Visszament az orvoshoz, aki azt mondta, hogy van akinek nem bírja el a szervezete és "kilöki". Akár mennyit kerestem fórumokon, erre egy példát sem találtam, csak szimpla rosszullétre, amit nem a "kilökődés" okoz. Emellett a barátnőm fóbiásan fél az orvosoktól és mivel én nem tudtam vele menni, mert hosszabb ideig külföldön voltam, attól tartok, hogy az egész meg sem történt csupán kitalálta. Önnek mi a véleménye?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Én úgy tudom elképzelni, hogy pszichés okok miatt hányta ki a lány a tablettát. Annyi minden téves információt írnak a fog. gátló tablettákról különböző fórumokon, blogokban, teljesen alaptalanul, hogy ez a nőgyógyászatban nem jártas laikusokat megtéveszti. Lehet, hogy barátnője is így járt. Beszélgessen el vele.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 05., 02:07; Megválaszolva: 2010. november 06., 17:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: