• Lindynette 20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Lindynette20 as fogamzásgátlót szedek (már 3 hónapja),és annyi lenne a kérdésem hogy hogy nagy baj e/vagy lesz e vmi bajom ha 3 szem tabival többet vettem be.(ez a +3 szem beszedése azért kellett mert nemvárt program jött közbe,és kicsit elakartam csúsztatni a mensimet). Én nem vettem észre a 3 nap eltolódás miatt semmi szokatlant..órára pontosan akkor jött meg mint szokott csak 3 nap csúszásba..Tartottam 1 hét szünetet és ma a 8.ik napon kezdtem újra szedni.. Kell X ideig kiegészítő védekezés? vagy ez a +3 tabletta nem oszt nem szoroz? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Rendben volt a vérzés eltolása. Nem kell kiegészítő védekezés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 11., 15:23; Megválaszolva: 2010. október 12., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: