• Köztes vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő! 1,5 éve szedem a Yasminellet,eddig folyamatosan meg voltam elégedve vele.Ma viszont pecsételő vérzés jelentkezett,nagyon minimális.A hét folyamán,szerdáig szedtem Ciprinolt,felfázás miatt.Még 3 szem Yasminelle van hátra,az e havi levélből. Mi az oka a köztes vérzésemnek?Van okom aggódni?Mit javasol?Nagyon megijjedtem még soha nem fordult elő velem. Előre is köszönm válaszát! Katus

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Katus! Valószínűleg az antibiotikum szedése okozhatja a pecsételést.Szedje végig a csomagot, ha a következő hónapban is jelentkezik, forduljon nőgyógyászhoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 03., 19:37; Megválaszolva: 2010. október 05., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: