• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Önöket! Partnerem, egy 35 éves, 2 gyermekes anyuka pár év kihagyás után ismét elkezdte szedni a Yadine tablettát a menstruáció kezdetekor. Mennyi idő alatt alakul ki a maximális védettség? Köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Uram! A hivatalos betegtájékoztató szerint az első naptól, ha maximális védelemre törekszenek, még egy hétig érdemes óvszert használni a biztonság kedvéért.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 01., 08:39; Megválaszolva: 2010. október 01., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: