• kihagyott tablettá(k)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A legutóbbi levél fogamzásgátóból csak 20 szemet vettem be, mivel ... egy szemet korábban, vettem be, mikor azt gondoltam, hogy elkezdem szedni, de akkor meggondoltam magam. Most ezt a levelet is elhasználtam, de nem ez volt az első hónap. A szokásos időben kezdtem el a hó elején, és egy nappal előbb hagytam abba, mivel akkor már hiányzott a tabletta, majd 7 napos szünetet tartottam, és így kezdtem el szedni az új levelet, ami már 21 szemet tartalmaz. Tegnap előtt kezdtem el az új levelet, majd tegnap este véletlenül kihagytam egyet, amit reggel észrevettem, és rögtön beszedtem. Kérdésem lenne, hogy mennyire biztonságos így a párommal való együttlét, ha nem teljesen biztonságos, mennyi ideig alkalmazzunk kiegészítő védekezést?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Ha 12 órán belül pótolta a tablettát, akkor nincs teendő, ha 12 órán túl, akkor 7 napig óvszert is kell használniuk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 25., 09:31; Megválaszolva: 2010. szeptember 27., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: