• Cypromix

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A nőgyógyászom 1 hónapja a Cypromix nevű gyógyszert írta fel nekem fogamzásgátlás céljából. Az lenne a kérdésem, hogy ez a készítmény valóban alkalmas fogamzásgátlásra? És 1 hónap szedés után kifejtheti a hatását? Betegtájékoztatóban olvastam, hogy elvileg már az első gyógyszer beszedése után érvényesül a fogamzásgátló hatás, de ebben nem igazán vagyok biztos.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Valóban fogamzásgátlásra alkalmas, a teljes biztonság kedvéért 1 hétig használjanak még a szedés alatt óvszert, de egyébként hinni lehet a betegtájékoztatónak, csak a saját megnyugtatása végett írtam az egy hetet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 23., 21:04; Megválaszolva: 2010. szeptember 24., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: