• Fogamzásgátló tablettát vagy mást 38 évesen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő ! A tanácsát szeretném kérni: > Mit ajánl a köv. alapján ? > 38 éves , 1 lánygyermekes vagyok, és élettársi kapcsolatban élek. Abbahagytam 2 éve a tablettát. > A panaszaim voltak: csökkent nemi vágy, a menzesz 1-2 nap volt. Így is annyi tabletta nélkül. És így sincs nagyobb szexuális étvágyam. A spiráltól idegenkedem. És magas koleszterinszintem van, amire gyógyszert szedek > Nem dohányzom. 165cm magas és 53 kg. vagyok. Térjek vissza a tablettához? > és melyikhez ? Vagy mást ajánl az esetemre? Kérném segítségét. köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Asszonyom! Megpróbálhatja a hüvelygyűrűt, esetleg valamelyik szervezetéhez illő tablettát vagy hormontartalmú méhen belüli eszközt, mely a régi spirállal nem azonos.Az egyik kollégánk állította össze az alábbi fogamzásgátló választót, érdemes kitölteni: http://www.fokuszbanano.hu/eletmod_kalauz/fogamzasgatlo_valaszto


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 23., 09:55; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: