• Visszér,fogamzásgátló,pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nekem már sajna 15 éve van problémám a viszérrel ,detralexet szedem rá de sajna nem folyamatosan ,fogamzásgátlotabletát is szedem s nem tudom a kettö egybe jo e ,van ki azt m ondja lehet van ki azt mondja nem ,emelett még pajzsmirigyre is kell szednem ,mert megoperáltak rá 12 éve .Volt amikor ezt a gyogyszert is abba hagytam hogy tudjam mi a külömbség ha szedem vagy ha nem ,hát öszintén semmi ,s még a fáradékonyság ,puffadt szem néha nehéz levegövétel is ugyan olyan mint operácio elött .,de ultrahangon nem találtak semmit és az eredményeim is elég jok bár a leg erösebb gyogyszert kell rá szednem ,.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Nem derül ki a leveléből a szedett pajzsmirigyre ható gyógyszer neve, illetve, hogy arra kíváncsi-e, hogy ez együtt szedhető-e a fogamzásgátlóval. A visszeresség esetében a visszeresség mértéke a meghatározó azt illetően, hogy a tabletta szedése és a visszeresség együttesen mennyire fokozza a trombózishajlamot. Ha csak néhány seprűvéna, 1 mm-es véna látható kis testfelületen, nem kell a fog. gátlót emiatt abbahagynia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 22., 10:37; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: