• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy rendesen szedem a Yadine nevezetű gyógyszert már 4 hónapja, de az ezelőtti héten az a probléma történt, hogy a szombati gyógyszeremet a lefolyóba ejtettem és helyette a keddit vettem be így a keddi gyógyszerem kimaradt. Ezek után hétfőtől kezdtem a megvonásos hetet. Minden rendben történt ezalatt kiegészítő védekezés történt. Ma veszem be a keddi első szememet de a mai napon együtt voltam a barátommal félek, mert ilyenre még nem volt példa. Kérem segítsen nagyon fontos lenne, mert nem tudok kihez fordulni.Köszönöm előre is a válaszát doktor nő.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Nem nagyon tudok a levelén kiigazodni. Azt írja meg, hogy hanyadik szem maradt ki, és mennyi ideig tartott a szünet. Ha jól értem, a 21., de nem derül ki egyértelműen számomra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 21., 17:51; Megválaszolva: 2010. szeptember 22., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: