• Fogamzásgátló bevétele után hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DoktorÚr/Nő, a kérdésem a következő. Évek óta szedek fogamzásgátlót, váltás történt közben 2x, de már kb 1 éve Marvelont szedek..Vasárnap volt szexuális együttlétem és a hétfő esti gyógyszer bevétele után 1-1,5 órával elég erős hasmenésem volt. Mivel nem tudtam, hogy abbamarad-e, nem vettem be újabb szemet este. Ma reggel viszont utánaolvastam és itt a webbetegen volt hasonló probléma, és az alapján (és saját megnyugtatásom végett) ma bevettem még egy szemet kb 12 órával az esti bevétel után. Így egy szemmel kevesebb van a levélben. Ma estétől fogva ugyanúgy szedhetem tovább? Ma van a 2. hét utolsó napja. Kell külön védekeznem? Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Szedje végig tovább, nem lesz semmi baj, mivel még benne volt a 12 órában. De ha ebben nem teljesen biztos, csak körülbelül, akkor 7 napig kell óvszer.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 21., 10:47; Megválaszolva: 2010. szeptember 22., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: