• Stodette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr! Május óta szedem a Stodette-t.. Elöőzör 14órakkor szedtem be a gyógyszert,majd július óta (Angliai munkavállalásom miatt) esti időpontban szedem a gyógyszert.Az időpontváltás óta nem voltam együtt a barátommal.A kérdésem az lenne, hogy az időpontválltás befolyásolja a gyógyszer hatékonyságát? (Anyukámmal beszéltem az időpontválltásról szerinte nem befolyásolja a gyógyszer hatását.) Illetve, hogy a betegtájékoztatóban az van írva, hogy a 21 tabletta beszedését követő 2-3 napon kell, hogy megjöjjön Nekem a 4 napon jött meg de amióta itt vagyok Angliában azóta az 5 napon. Ez normális? Köszönettel:Rrenisz

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Renisz! Ha már július óta az új időpontban szedi, nem lehet probléma nem kell kiegészítő védekezés. Az, hogy a negyedik napon jön meg, szintén nem probléma.,


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 13., 18:51; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: