• Sürgős!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Következő lenne a problémám: 6 évig mercilont szedtem, két hónapig qlairát, most pedig már öt hónapja a yasminelle-t szedem. Az ötödik levél elején együtt voltam a párommal, és este hét órakor bevettem a gyógyszert. Este 10 órakor ugyan azon a napon (elnézést a gusztustalan kérdésért) büfögtem egyet, és éreztem valami édeset a számban, meg utána olyan volt a szám íze, mint mikor valaki hány. De nem hánytam! Pontosan ezért nem vettem be még egy szem gyógyszert, mert nem tartottam szükségesnek. Ugye jól tettem? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Ha nem hányt, valóban nem kellett gyógyszert bevenni. Jól járt el. Egyszerű refluxa lehet, ha ismétlődik, érdemes savcsökkentőt szednie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 07., 10:00; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: