• GKyógyszer szedése mellett mensturációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már több mint egy éve folyamatosan szedem a mercilon fogamzásgátló tablettát, és már nem egy alkalommal fordult elő olyan, hogy egy héttel előbb megjött mint kellett volna, de ugyanúgy utána megint egy héttel később. Tehát egy hónapban kétszer van meg a mensrtuációm. Ez mitől lehet_? Előre is köszönöm a válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves hölgyem! Mindenképp keressen fel nőgyógyászt, valószínű, hogy gyógyszerváltás lesz szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 05., 15:30; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: