• Diane 35

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/nő! 22éves lány vagyok, és 2éve szedem a Diane 35 nevű fogamzásgátlót, amit az orvosom az bőrproblémáimra írt fel (pattanásos arcbőr). Nem volt a gyógyszerrel eddig különösebb problémám, viszont mostanában egyre többet olvasok erről a gyógyszerről, és hát lehet minden rosszat olvasni. Mennyire igazak ezek? Észrevettem, hogy hullik a hajam már egy jó ideje. Esetleg ez lehet a gyógyszertől? 2év utána jobb, ha átváltok egy másik gyógyszerre erről,és a váltás után újra jelentkeznének a bőrproblémáim? Köszönettel: Niki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Niki! A Diane 35 elég magas hormontartalmú, több országban a hosszabb szedést nem is javasolják. Én azt tanácsolom, hogy írasson fel helyette Yadine-t, ez is szépíti a bőrt, de más az összetevője.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 31., 10:44; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: