• Korai menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/NŐ! 17 éves lány vagyok. 20 napja Dienille fogamzásgátló tablettát szedek. Most szedek először ilyen tablettát. Eddig semmi mellékhatás nem volt. Tegnap viszont barna folyás jelentkezett. Ez még nem is volna gond, mert a betegtájékoztatóban ez fel volt tüntetve mellékhatásként. Viszont ma már rendes vérzésem van.Pedig még 1 db tabletta van,és csak utána kezdődik a 7 napos szünet,amikor elvileg meg kellene jönnie. Akkor most ez normális hogy már akkor megjött amikor még nem kezdődött el a szünet?Vagy a vérzés a szünetben is tartani fog még? Kicsit aggódom emiatt,mert arról nem tudok hogy az ismerőseim között ez bárkivel előfordult volna. Tartok attól,hogy valami nem jó.Ön szerint orvoshoz kellene fordulnom? Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A fogamzásgátló szedésének első három hónapjában a pecsételő vérzés viszonylag gyakori, nem jelent kórosat. Ha a negyedik hónapban is jelentkezik, akkor kell orvoshoz fordulni. A védelem a pecsételés ellenére is megvan!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 18., 07:14; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: