• Fogamzásgátló mellékhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! 17 éves lány vagyok. Most kezdtem el a Dienille fogamzásgátló tabletta szedését. Eddig csak annyi mellékhatást éreztem, hogy kicsit feszültek a melleim. Viszont a 18. szem tabletta bevétele után barnás folyás jelentkezett. Tudom,hogy ilyenkor ez normális az első 3 hónapban. Az lenne a kérdésem, hogy ettől csökkenhet-e a tabletta hatékonysága? És hogy érdemes-e felkeresnem egy orvost emiatt?Illetve azt szeretném még kérdezni,hogy önnek milyen tapasztalatai vannak ezzel a Dienille tablettával?Állítólag ez egy elég új gyógyszer. Előre is köszönöm a segítséget! Tisztelettel: N.A.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves N.A.! A Dienille egy korszerű fog. gátló. Az első három hónapban jelentkező pecsételés esetén nem kell orvoshoz fordulni, mert ez a vérzés nem kóros, és a hatékonyságot sem csökkenti.f


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 17., 09:53; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: