• Terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Három hónapja szedek fogamzásgátlót, de viszont a terhesség tünetei jelentkeztek rajtam; Sűrűn járok WC-re,feszül a mellem,gyakran szédülök,irritál a dohányfüst szaga, ami azelőtt nem zavart,és nagyon kívánós vagyok,és úgy érzem mintha azonnal megjönne. Lehet hogy ez csak a gyógyszer tünetei,vagy tényleg az amire gondolok? Kérem, mihamarabb válaszoljon. Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ha lehet terhes, mert valami gyengítette a gyógyszer hatását vagy maradt ki, akkor tesztet kell csinálni. Egyébként a panasz nemcsak terhességre utalhat, hanem akár lelki okok miatt is kialakulhat egy része, a mellfeszülést, étvágyat maga a tabletta is okozhatja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 03., 02:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: