• Cerazette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! 2010.június 21-én szültem, császárral...Július 27-én mentem el nőgyógyászatra, azzal a kéréssel, hogy írjanak nekem szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlót. Kaptam is, de be sem hívtak...mindenféle kérdés és vizsgálat nélkül felírták nekem ezt a Cerazette gyógyszert. Kérdésem a következő: hogy már szinte teljesen elmúlt a vérzésem, mióta elkezdtem szedni, kb 2 naponta /" 1 db betétet igénylő"/ kevés vérzésem van. Normális dolog ez??? Majd helyreáll a dolog? Vagy........... ???? Válaszukat előre is köszönöm! [email protected]

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Nincs oka aggodalomra. A Cerazette alkalmazása közben hüvelyi vérzések rendszertelen időközönként jelentkezhetnek. Akár enyhe pecsételés, de az is lehet, hogy erősebb vérzés, ami egy igazi havi vérzésre emlékeztet. Az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem lesz vérzése. Általában nincs teendő, de ha a vérzés erős és tartós, keresse fel orvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 02., 17:22; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: