• Lyndinette 20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a következő lenne: A Lyndinette 20 fogamzásgátló tablettát szedek. Most Fromilid 250mg-os tablettát szedem. Gyengítheti ez a fogamzástló tabletta hatását? Szükség van kiegészítő fogamzásgátlásra? Előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Gyengítheti a Fromilid a fog. gátló hatását, ezért a szedése alatt és még egy hátig kiegészítő védekezés szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 29., 12:35; Megválaszolva: 2010. augusztus 01., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: