• Mentstruáció késleltetés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem az lenne,hogy menstruációt hogyan lehet eltolni fogamzásgátlóval? (kb. fél éve szedek Lindynette 20at) Azt halottam egy héttel hamarabb megjön ha nem tartok szünetet(7naposat) ez hogy van pontosan? nem zavarom meg a szervezetemet? tisztelettel: Linda

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció eltolása témában

        Kedves Linda! A befejezett levél után kezdje el szedni a következő levél elejétől, majd maximum 5 napig szedje, utána 7 nap szünet és a nyolcadik napon a megkezdett levéllel folytatja. Nem ajánlatos 4-5 napnál tovább eltolni a menzesz elkövetkeztét, így kevésbé terheli a szervezetet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 23., 14:03; Megválaszolva: 2010. július 26., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: