• Vérzés 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        "Volt valami, ami gyengíthette a tabletta hatását? Kimaradt szem, hasmenés, antibiotikum, amire gondolok." Nem rendszeresen szedem a gyógyszert, még nem volt olyan nap, hogy kihagytam volna egy szemet. Megpróbálom mindig pontosan ugyan abba az időbe bevenni a gyógyszerem. Mára már elmúlt a vérzés. Vettem terhességi tesztet,de negatív lett így szerencsére nem vagyok terhes. Nem voltam mostanában beteg, így antibiotikumot nem szedtem és hasmenésem se volt, de nem tudom hogy akkor mitől lehet. Holnap azért a biztonság kedvéért, szerintem bemegyek a kórházba a nőgyógyászatra, igaz nincs időpontom, de remélem, hogy azért megvizsgálnak majd! Ön szerint mi bajom lehet? Előfordulhat, hogy mondjuk a gyógyszert nem bírom? Vagy esetleg valami más bajom lehet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátlás témában

        Semmiképp se hagyja abba a tabletta szedését, előfordulhat ilyen áttöréses jellegű vérzés anélkül, hogy a felsorolt okok valamelyike meglenne. Ha a következő hónapban ismétlődik, érdemes gyógyszert váltani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 07., 17:59; Megválaszolva: 2010. július 08., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: