• Fogamzásgátló tabletta, és barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2hónapja szedem a Lindynette 20 fogamzásgátló tablettát! Május 25-e óta.Edig nem volt semmi panaszom. De múlt szombaton, Jún 26-án. elfelejtettem bevenni a gyógyszert, és nem is pótoltam azt a 12órán belül. Vasárnap még nem volt semmi, de hétfőn már barnás folyásom volt, meg kedden, szerdán, és még ma csütörtökön is. Az a kérdésem hogy ez mennyi idő mulva fog elmúlni ez a folyás, mert eggyáltalán nem mesntruáciú, mert ez csak jó pár csepp. A betegtájékoztatóban amit olvastam úgy lesz hogy ebben a hónapban elmarad a menszesz, és a következő lindynette levél utolsó szem tablettája után fog megjönni?... Előre is köszönöm válaszukat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ha 12 órán belül nem pótolja valaki a gyógyszert, akkor az okozhat vérzészavart. Ha már kevesebb, mint 7 tabletta van a csomagban, akkor kell a következő levéllel szünet nélkül folytatni, mellette 7 napig óvszert használni, és a mensest a köv. levél utolsó szeme utánra várni. Egyéb esetben ez nem így van, akkor egyszerűen csak 7 napig kell óvszer. Azt megjósolni, hogy a pecsételés meddig fog tartani, sajnos pontosan nem lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 01., 12:35; Megválaszolva: 2010. július 01., 15:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: