• Gyógyszer és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Doktorúr/Doktornő! én Novynette fogamzásgátlót szedek nagyjából egy éve. ebben a hónapban volt egy húgyúti fertőzésem, amire monural-t kaptam (ezzel kapcsolatban tettem is fel kérdést, és azt írták, hogy ehhez nem szükséges kiegészítő védekezés), valamint volt párszor hasmenésem (valószínűleg érzékeny vagyok a tojásra). ez utóbbi napi 1-2szer következett be, 3-4 napon át, és egy ideig használtunk óvszert, de félek, hogy nem elég ideig. most vagyok a 7 napos szünetben, mindig szerdán szokott megjönni, most viszont még semmi nyoma, és semmi előjel (hasfájás ilyenkor már rég jelentkezik, és eddig délután már ilyenkorra mindig megjött.). mennyi okom lehet félni? előfordulhat fogamzásgátló mellett is, hogy késik? a választ előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Fiatal Hölgy! Tekintettel arra, hogy hasmenés is volt és nem kellő ideig volt óvszerhasználat, csináljon egy terhességi tesztet, ha ez negatív, akkor megnyugtató. Egyébként gyógyszer mellett is késhet, akár ki is maradhat a vérzés, de a teszt jelen esetben indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 30., 16:13; Megválaszolva: 2010. július 01., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: