• Klion és Yasminelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! Az lenne a problémám, hogy klion tablettát szedek és mellette fogamzásgátlót is aminek akkor kezdtem a gyógyszerszünetét amikor a klion tablettát elkezdtem szedni.Együtt voltam a párommal és az lenne a kérdésem, hogy a tablettának lehet e valami hatása a fogamzásgátlóra? És antibiotikumnak minősül? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátlás témában

        A Klion egy antibiotikum. Nem teljesen értem, hogy csak a gyógyszerszünetben szedte, vagy volt olyan is, hogy mindkettőt szedte. Ha ez utóbbi áll fenn, akkor a szünetben és az együttszedés alatt is, és még 7 napig kell óvszert használni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 25., 22:49; Megválaszolva: 2010. június 27., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: