• Váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több mint tíz éve szedem a Triquilar-t.Az elmúlt 6-8 hónapban a gyógyszerszedési időszakban többször volt pecsételő vérzésem.-volt,hogy 2 hétig is tartott-.A rákszűrési eredmény P2 lett. A kérdésem az,hogy ha áttérek a Minulet-re,akkor meg kell-e várnom a 7 napos szünet végét,vagy kezdjem el a menzesz első napján?Nem szeretnék szünetet hagyni a két gyógyszer között. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A gyógyszert úgy kell váltani, hogy szedi a Triquilart, majd 7 nap szünet, és mintha azt folytatná, de nem azt, hanem a Minulet gyógyszert kell szednie. Így nem szűnik meg a fogamzásgátló hatás.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-11 21:30:18; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: