• Fogamzásgátló és műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/no! Segítséget szeretnék kérni mert ossze vagyok zavarodva.Orr mutétre készultem,így a fogamzásgátlo tabletta szedését szuntetnem kellett 1honapig,június 14 én megmutottek,és 14re vártam a menstruáciot,mivelhogy még a tabletta szerint számoltam a napokat,de sajnos,a menstruációm még mindig nem jott meg,Elképzelheto hogy felborolt a hormonháztartásom és azért nem jott még meg,vagy pedig a mutét során vesztett vér és a most is szedodo orrvérzést gátló tabletta hibás ? Nem tudom,mitévo legyek...válaszukat koszonom.S.Lucia :)

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Lucia! Lehet a tablettaszünet is a vérzéskimaradás oka, de a vérzéscsökkentő (nem írta, mit szed, Dicynone, Exacyl?) is okozhat ilyesmit. A műtéti vérvesztés nem lehet az ok. Mindenesetre végezzen terhességi tesztet, amennyiben együttlét történt az elmúlt időszakban.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. június 22., 18:32; Megválaszolva: 2010. június 27., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: