• Sürgős!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Most tartok a második levél yasminelle-nél, még a hétre van belőle utána jön a gyógyszerszünet. Előtte két hónapig qlairát szedtem, az előtt meg hat évig mercilont. Az lenne a kérdésem, hogy lehetek-e terhes, mivel a párommal most hétvégén együtt voltunk, és belém élvezett. Védve vagyok már? A másik kérdésem is ezzel függ össze, pénteken volt a szülinapom, este vacsiztam két tányér levest, utána koccintottunk (feles pohárban kis röviddel) rá negyed órára meg bevettem a yasminelle-t. Az lenne a kérdésem, hogy ez nem-e befolyásolta a védettséget? Az útmutató nem ír erről semmit, csak antibiotikumokról írt. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Kérdező! Aggodalma alaptalan, a gyógyszer hatása nem kétséges a fenti szedési mód alapján. Nyugodjon meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 21., 09:51; Megválaszolva: 2010. június 21., 17:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: