• Mitől késhet a menzeszem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4-5 napja késik a menzeszem, eddig még soha nem késett. Barátommal mindig védekezünk, és nem történt semmi probléma, vagyis nem szakadt ki az óvszer. Mivel hogy nem jött meg aznap, amire számoltam, elmentünk strandra. A hideg víztől késhet-e? Ha pár napon belül nem jön meg, elmegyek nőgyógyászhoz, de nagyon félek, hogy terhes vagyok. 33. napja volt az előző menzeszemnek az első napja.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késés témában

        A stressztől késhet, a hideg víztől nem. Amennyiben nem teljesen beállt a ciklusa, még várhat. Végezzen terhességi tesztet, így a bizonytalanságtól megszabadulhat.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010-06-15 18:43:41; Megválaszolva: 2010. június 27., 14:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: