• 0

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a prolémám,hogy 2 hete hagytam abba a fogamzásgátlótabletta szedését,azt követően 3 napig menstruáltam,majd 2 nap szünet következett,ezután ismét jelentkezet valami féle barnás vérzés,ez a szexuális együttlét után jelentkezett,1 napig tartott,majd 1nap szünet után ismét jelentkezett ugyanez a vérzés,ugyan úgy együttlét után,szintén egy napig tartott,és ez minden együttlét után jelentkezik tompa,enyhe alhasi fájdalommal párosodva, ami igazából csak éppen észrevehető.Utoljára mikor kismama voltam 5 éve akkor éreztem ilyen tompa fájdalmat az alhasi tájékon. Ismét szeretnénk gyermeket a párommal és érdekelne,hogy mi lehet az oka ezen tüneteknek és hogy befolyásolja e a teherbe esést? Válaszát köszönöm!!                                                

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzés fogamzásgátló témában

        A teherbe esést valószínűleg nem befolyásolja de, hogy mi lehet ennek az oka azt így vizsgálat nélkül nem megmondható. lehet kis hormonális instabilitás ami néhány ciklus után magától helyreáll


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2010-06-14 13:15:32; Megválaszolva: 2010. június 29., 16:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: