• Esemény utáni tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves,webdoki! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz,h másodszor vettem már be rigesoftot életem során,az első alkalommal volt kis vérezgetésem(közti vérzés)utána rendesen meg is jött a mensim,viszont most nincs semmi csak picit fájt az alhasam,mintha meg akarna jönni!Az normális ha nem lesz vérzésem(mármint amolyan közti vérzés)?Lehet hatékony azért a gyógyszer,elértem a célom? Menzes első napjától számított 7 napon történt a véletlen dolog,ami nem volt ugyan teljes-ha érthető-de megijedtem és vettem be rigesoftot!Ugye nem lehetek terhes! Nagyon köszönöm a válaszát:1 aggódó nő!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!Az eseményutáni tabletta felborithatja a petefészek élettani müködését.Terhesség kizárására tesztet kell elvégezni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-13 21:01:30; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó