• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Fogamzásgátlásként a pharmatex hüvelytablettát használom,tájékoztatóba írva van 10 percet várni kell behatolás előtt.De mi 5-6 perc után elkezdtük a szeretkezést,el is ment a párom 4-5 pec után.A mensesem 13 napja múlt el pont a veszélyes időben voltam.Hatott vajon a védekezés?Nem eshettem teherbe?

        Válaszát előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!Üdvözlet!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Nem tudjuk sajnos megítélni, hogy vajon hatott-e, tekinettel a nem előírás szerinti használatra, érdemes sürgősségi fogamzásgátlót felíratnia.Keressen fel egy szakrendelést!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-09 13:31:21; Megválaszolva: 2010. június 09., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: