• Monural és fogamzásgátló?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! nekem az lenne a kérdésem, hogy véres vizelet és fájdalmas vizelés miatt Monural granulátumot kaptam kezelésként, egy adagnyit. elolvastam a használati utasítást, amiben azt írták, hogy nincsenek ismert gyógyszerkölcsönhatások. viszont az is szerepelt a leírtak között, hogy antibiotikum ez a gyógyszer. én fogamzásgátlót szedek (és elvileg annak a hatását gyengítik az antibiotikumok), és tudni szeretném, hogy szükség lesz e kiegészítő védekezésre, és ha igen, akkor mennyi ideig? előre is köszönöm a választ! tisztelettel: Niki

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Niki!

        Ha biztosra akar menni, akkor 7 napig védekezzen óvszerrel, de nem valószínű, hogy befolyásolná a gyógyszer hatását, ha a két szer bevétele között eltelt minimum 2 óra.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-08 13:34:49; Megválaszolva: 2011. október 07., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: