• Fogamzásgátló(mihamarabbi válaszát várom)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! A mai napon véletlenül 2-szer vettem be a Sensonette nevű fogamzásgátlót.A tájékoztatójában azt olvastam hányinger,hányás fordulhat elő.De arról nem írtak hogy másnap ugyanúgy folytatnom kell a szedését?Úgy értem ne hagyjak ki egy napot? A másik problémám,hogy amióta szedem a tablettát kis mennyiségű(kb. pár csepp) vérzésem van,erről is olvastam hogy előfordulhat,de ez idővel megszűnik?Mikor?A tablettát 11 napja szedem. Válaszát előre is köszönöm!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Szedje végig a tablettát, ne hagyjon ki egy napot se. A pecsételő vérzés az első három hónapban normálisnak tekinthető, van, akinél már az első hónapban, van akináél csak később szűnik meg. Ha 3 hónapnál tovább fennáll, menjen vissza a gyógyszert felíró orvoshoz!



        Kérdés: 2010-06-08 11:06:34; Megválaszolva: 2010. június 08., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: