• Megoldásra várva

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

         

        A problémám a következő: 21 éves vagyok és a múlt év decemberében kezdtem el szedni a Laurina nevezetű fogamzásgátló tablettát. Nem volt semmiféle mellékhatása, és a menstruációm is rendszeres volt. 3 hónap után azonban abbahagytam a szedését, mert nem volt indokolt. 1 hónapja mégis szükségszerűvé vált, így egy hónap kihagyásával újra el kezdtem szedni májusban, amikor megjött a menstruációm. Akkor rendben lezajlott, azonban körülbelül a menstruáció eltelte után 1-2 héttel pecsételő vérzés jelentkezett, ami azóta is jelen van. Ami azt jelenti, hogy körülbelül 1, másfél hete folyamatosan. Tudom hogy az egy hónap kihagyás és az újrakezdés felbolygatta a hormonháztartásom, de a kérdésem mégis az volna, hogy tehetnék-e ellene valamit, vagy egyszerűen csak várjak amíg minden helyrejön? Örülnék ha létezne erre bármiféle megoldás!

        Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Onnantól, hogy újra elkezdte szedni a tablettát, még három hónapig a pecsételő vérzés normálisnak tekinthető. Tenni ellene nem tud, csak ha abbahagyja a gyógyszer szedését.



        Kérdés: 2010-06-08 10:30:19; Megválaszolva: 2010. június 08., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: