• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktorúr!

        Az lenne a kérdésem,hogy 3 évvel ezelőtt már szedtem fogamzásgátlót körülbelül 1 évig és most szeretném újra elkezdeni a szedését.Arra lennék kíváncsi,hogy feltétlenül muszáj e vizsgálatra mennem vagy elég ha csak felírtaom a gyógyszert?Lindynette 20-at szedtem,elképzelhető,hogy 2 év elteltével az orvos más féle gyógyszert ír fel???

        Előlre is köszönöm válaszát

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Egy rutin nőgyógyászati vizsgálat mindenképp indokolt. A fogamzásgtáló kiválasztása több ok alapján történik, pl. milyen a ciklushossz, a vérzéshossz, van-e mellfájdalom, pattanásosság, hangulatingadozás, stb. Ezek alapján elképzelhető, hogy most más fajtát rendel majd az orvos.



        Kérdés: 2010-05-27 12:49:14; Megválaszolva: 2010. május 27., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: