• Yasminelle-ről Sensonette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!

         

        Ma voltam a nőgyógyászomnál, aki a Yasminelle helyett a sensonette-t ajánlotta. Azt szeretném megkérdezni, hogy az átállás, hogyan történjen? Nekem azt mondta h ugyanugy szedjem tovább, 7 nap szünet után természetesen, ahogyan kezdeném az uj yasminelle csomagot, csak most ezt vegyem majd be. Ez igy jó lesz?

        Illetve áttérve egy másik gyógyszerre, nem lehetnek mellékhatásai majd? Vagy fel sem fog tünni, hogy másik gyógyszert szedek?

        Az első héten kell kiegészítő védekezést alkalmazni?Mert erről szó nem volt.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, 7 nap szünet után ugyanúgy kezdje el szedni. Nem kell kiegészítő védekezés se, ha pontosan kezdi szedni, a mellékhatások kialakulása sajnos előre nem megjósolható.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-05-13 13:53:28; Megválaszolva: 2010. május 13., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: