• Megint egy sürgős kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Köszönöm válaszát. Elfelejtettem valamit megkérdezni. Én vagyok az aki hat évig mercilont szedett, két hónapig qlairát most tegnap óta yasminellét. A második levél qlairánál most az első fehér inaktív tablettánál nem engedte belém a párom, de oda ment. Azt szeretném megkérdezni, hogy ebből két hónap után lehet gond? A Yasminelle gondolom ezt nem befolyásolja. Amúgy már a harmadik napja pecsételek, és ennek nagyon örülök. Elnézést kérek a buta kérdéseimért, de én így vagyok nyugodt, ha ezeket tudom.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Semmi baj, bármit meg lehet kérdezni, mert akkor lesz biztonságban, ha kérdez, és tudja, mit csinál.

        A "baleset" miatt nem kell aggódnia, addigra már régen kialakult a megfelelő védelem, biztosan nem lesz terhes.

         


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-05-10 10:16:11; Megválaszolva: 2010. május 10., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: